SLEVA ✨ při včasné registraci na letní kurzy pravidelné i týdenní – SALSA & BACHATA 🌞🌴💃🏾🕺🏾 tak, jak se tančí v Karibiku.

Máme pro Vás skvělou výbavu na léto! Jste úplní začátečníci nebo nejvíce pokročilí? Máte rádi salsu a bachatu? Přijďte si zatančit k nám na Prahu 1 a Prahu 5! Učíme tančit tak, jak se tančí v Karibiku. S respektem k těmto tancům i k Vám. Jsme tu pro Vás od r. 1994 – veliké zkušenosti s výukou salsy i bachaty a pro Vás jistota, že jste na správné adrese. Rozvrh a registrace zde https://www.ruben-dance.cz/kategorie-produktu/kurzy-cs/ ** We have great gear for you for the summer! Are you a complete beginner or the most advanced? Do you like salsa and bachata? Come dance with us at Prague 1 and Prague 5! We teach to dance the way they dance in the Caribbean. With respect to these dances and to you. We have been here for you since 1994 – great experience teaching salsa and bachata and you are assured that you are at the right address. Schedule and registration here https://www.ruben-dance.cz/kategorie-produktu/kurzy-cs/.

Vyučujeme karibské tance v jejich originálním pojetí. Zakládáme si na správnosti předávání těchto tanců, na respektu k této kultuře a tímto i k Vám. Salsa, Bachata, Reggaeton, Son, Cha-cha-chá, Rumba, Merengue si u nás zatančíte tak, jak se tančí v Karibiku. Naši instruktoři pocházejí ze zemí, kde tyto tance vznikly. Učte se přímo od rodilých tanečníků pod vedením uznávaného tanečníka a choreografa Rubena Peguera. Jedině tak se co nejvíce přiblížíte tradičnímu i modernímu stylu a osvojíte si hlubší znalost tance. Již se základy od nás si zatančíte, a to kdekoliv po světě. Navíc budete tyto tance znát tak, jak je obdivuje celý svět.

U nás se naučíte karibské tance a pak si je můžete procvičovat i s námi na tančírnách zdarma každé pondělí a středu na Terase Smíchov. Více informací zde https://www.ruben-dance.cz/kategorie-produktu/tanecni-program-na-terase-oc-novy-smichov/.

Najdete nás i na sociálních sítích:
https://www.facebook.com/salsa.bachata.ruben.dance

https://www.instagram.com/salsa.bachata.ruben.dance/?hl=cs
https://www.youtube.com/channel/UCH6H23CKIMLU3y8ytnpOOcg